Haber

Ulaştırma Bakanı Hakkari ve Yüksekova’yı ziyaret etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hakkari il merkezi ve Yüksekova ilçesini ziyaret ettikten sonra Van’a gitti.

Yüksekova ilçesini ziyaret eden Bakan Uraloğlu, Yeniköprü- Yüksekova Yolu T-1 Tüneli ışıklandırma törenine katıldıktan sonra Hakkari il merkezine geldi. Vali İdris Akbıyık, vali yardımcıları ve siyasi parti temsilcileri tarafından karşılanan Bakan Uraloğlu, valilik konferans salonunda düzenlenen il uyum toplantısına katıldı.

AK Parti İl Teşkilatı’nı ziyaret eden Bakan Uraloğlu, parti binası önünde AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yoldaş ve Naif Karaman ile AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Abdülmecit Tarhan çiçeklerle karşılandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş ve AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Abdülmecit Tarhan, Hakkari’de yaşanan sıkıntı ve sıkıntıları dile getirerek alternatif bir yol yapılmasını talep etti.

Bakan Uraloğlu talepleri not aldı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük bir başarıya imza attıklarını belirten Bakan Uraloğlu, parti teşkilatından Hakkari Belediyesi’ni önümüzdeki yerel seçimlerde almak için çok çalışmalarını istedi. Hakkari’deki ilçe ve belde başkanlarının AK Parti’li olduğunu hatırlatan Bakan Uraloğlu, Hakkari merkez belediyesinin kazanılmasını istedi ve partililerden söz vermelerini istedi. Bakan Uraloğlu, Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş’ı ziyaret ettikten sonra Başkale-Güzeldere Tüneli ışık görme törenine katılmak üzere kentten ayrıldı. – HAKKARI

haber-karapinar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu