Haber

Ekrem İmamoğlu: Benim fikrim belli…

İBB Lideri Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Yunus Emre Mahallesi’ndeki İBB Safa Tepesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen Yenidoğan-Cumhuriyet-Emek Metro Hattı protokol imza törenine katıldı.

“Yanlış yaptığımız şeyler var, yanlış yaptığımız şeyler var”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, “Değişim konusunda benim fikrim belli. Değişim olması lazım tabi. Yanlış yaptığımız şeyler var, yanlış yaptığımız şeyler var.” “Bunları yaptığımız için seçimi kaybediyoruz. Şimdi kazanmak zorundayız. Dolayısıyla bundan sonra seçimi kazanmak için atacağımız adımlar elbette hata yapmamak, eksiklikleri gidermek, doğru olanları yap.” dedi.

“Hataları, yanlışları tekrarlayarak kazanamayacağımız açık”

İmamoğlu, bu konunun çok fazla detay ve içeriğe sahip olduğunu, partili arkadaşlarıyla konuyu görüştüklerini ifade etti.

Bunların da halka açık olacağı bir zaman gelecek elbette” diyen İmamoğlu, değişimin şart olduğunu kaydetti.

Ekrem İmamoğlu, “Değişim güzeldir. Eksikleri, hataları tekrarlayarak kazanılmayacağı açıktır. Devletimizin ve milletimizin daha iyi bir yönetime sahip olması için başta benim partim olmak üzere tüm muhalefetin el atması şarttır” dedi. Bu anlamda bir özeleştiri.Bunu yaparsak doğruyu buluruz.Benim fikrim net.Kameralarınızın önünde söyledim.Başka yerlerde de söyledim.Böyle şeyler var. Geçmişte de söyledim.” terimleri kullandı.

“Zamanı gelince paylaşacağım”

İktidarın metro konusunda hatalar yaptığını savunan İmamoğlu, şunları söyledi:

“Siyasi yürüyüşlerimizle ilgili bizim de yanılgılarımız var. Farkındaysanız ‘siz’ demiyorum, ‘biz’ diyorum. Yani bu tamamen bir iş. saygı, bir görgü kuralı, üslup, formül olması normal. Parti hiyerarşisinde de muhalefette de saygıya aykırı davranmadım. “Zamanı mı, dili mi diye merak edenler var. Aslında zamanı geldiğinde paylaşacağım. Normalde, çok geç olmadan olması gerekir. Gerçek zamanlı olarak gerçekleşmesi gerekir. Üzerinde çalışıyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu