Haber

Ankara’da 10 katlı binanın çatısında yangın; 8 kişi dumandan etkilendi

ANKARA’nın Yenimahalle ilçesinde, 10 katlı apartmanın çatısında çıkan yangında 8 kişi, dumandan etkilenerek, hastaneye kaldırıldı. Çevrede korkuya neden olan yangın, itfaiye tarafından söndürüldü.

Burç Mahallesi’nde bulunan 10 katlı binanın çatısında, elektrik kontağından çıktığı varsayım edilen yangın, rüzgarın tesiriyle kısa sürüde büyüdü. Alevler çatının tamamını sararken, bina sakinleri de panikle dışarı çıktı. Bu sırada 8 kişi, dumandan etkilendi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sıhhat takımı sevk edildi. Dumandan etkilenenler, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ise yangına müdahale etti. Etrafta endişe ve paniğe neden olan yangın, itfaiye takımının yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla alt katlara sıçramadan söndürüldü. Binanın çatısında büyük hasar oluştu.

Bina sakinlerinden Halil Özcan, yangının elektrik tesisatı kaynaklı çıktığını belirterek, Binamızda şu anda yalnızca maddi olarak hasar var. Geçen aylar içerisinde elektrik tesisatlarına müdahale edildi. Sayaçlarımızdan değişenler oldu. Faturaların düşük geldiğine dair iletiler geldi. Bu bildirilerde dair ilgili kurum çalışmasını yaptı. Bundan ötürü çıktığını düşünüyoruz yangının. Bina içerisinde üst katlarda olan birtakım komşularımız mahsur kaldı; fakat onlarda da bir problemimiz yok. Şu an yalnızca maddi olarak ve birtakım komşularımızda da manevi olarak hasarları var. Onun haricinde bina geneli güzeliz çok şükür dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu