Teknoloji

Vivo V30 5G Tasarımına İlişkin Detaylar Ortaya Çıktı

Vivo, Aralık 2024’te V30 Lite modelini piyasaya sürdükten sonra V30 serisine yönelik telefon geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Şimdi ise Vivo V30 5G model telefonun tanıtım görseli ortaya çıktı. Görseldeki telefonun kavisli bir ekrana ve kare kamera adasına sahip olduğunu görüyoruz.

Şu an için telefonla ilgili herhangi bir özellik açıklanmış değil. Ancak Vivo V30 serisinin amiral gemisi performansı sunacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Çıkacak serinin hem günlük fotoğrafları hem de profesyonel çekimleri halledebilecek akıllı fotoğrafçılık özelliklerine sahip olacağı düşünülüyor.

Cihazın şık ve ince bir telefon olduğu söyleniyor. Resmi lansmanın yakın zamanda yapılacağı belirtiliyor. İlerleyen zamanlarda dizi hakkında daha fazla detaya sahip olacağımız kesin gibi görünüyor.

Vivo, 6G Teknolojisiyle Hayatları Değiştirmeyi Hedefliyor

Geçtiğimiz günlerde Vivo’dan yapılan açıklamaya göre;

6G teknolojisi , Bunun bağlantı sektörü ve tüketiciler için olağanüstü fırsatlara sahip bir geleceğin habercisi olacağını söylüyor. Pek çok ileri teknolojinin ortaya çıkmasıyla birlikte taşınabilir kullanıcıların donanım sınırlamalarından kurtularak yüksek kaliteli çevrimiçi oyunlar oynayabileceklerini, 3 boyutlu sanal insanlarla etkileşime girebileceklerini ve Artırılmış Gerçekliği (XR) her zaman ve her yerde deneyimleyebileceklerini söyledi.

6G’ye güç veren en önemli teknolojilerden birinin yapay zeka olacağı kesin görünüyor. Yapay zeka tabanlı ağ, sıfıra yakın güç IoT, 6G uydu entegre ağı ve taşınabilir ağlar ile bilgi işlemenin yakınsaması gibi bir dizi temel teknoloji sayesinde 6G çağında çok büyük yeni fırsatların ortaya çıkacağına inanan Vivo şirketi, bunu hayata geçirdi. özgürce birbirine bağlanan fiziksel ve dijital bir dünya inşa etme vizyonu. 6G konusunda dünya çapındaki endüstri ortaklarıyla birlikte çalışmaya başladı

haberbandirma.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu