Yaşam

Serkan Bayram’ın yönettiği “Buğday Tanesi” filminin galası yapıldı! Siyaset ve sanat dünyasından önemli isimler katıldı

Henüz tarladayken buğday tarlasında çıkan yangında ellerini kaybeden ve vücudunun büyük bir bölümünde kalıcı yanıklar oluşan Milletvekili Serkan Bayram’ın hikayesinin anlatıldığı “Buğday Tanesi” filminin galası yapıldı. bebek ve milyonlara umut olma hikayesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Atatürk Kültür Merkezi’nde. gerçekleşti

Doğan Ümit Karaca’nın yönettiği, Kutsi’nin başrolde yer aldığı, Serkan Bayram’ın gerçek hayat hikayesine odaklanan filmin galası büyük ilgi gördü. Volkan Kapkın’ın senaryosunu yazdığı, Pro-In Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Serkan Bayram’ın danışmanlığında ve yönetmenliğinde çekilen sinema filminde Kutsi, Yeliz Akkaya, Deniz Arna, İhtilal Kabacaoğlu, Yusuf Aytekin, Sinem Reyhan Kırmızıoğlu, Taha Yusuf Tan ve Erkan Bektaş yer alıyor. yıldızlı. Sinemanın müzikleri ise Yıldıray Gürgen’in imzasını taşıyor.

GALA İLGİSİ

Ünlü sanatçı Kutsi ve sinema oyuncularının da hazır bulunduğu galaya çok sayıda bakan, milletvekili, belediye başkanı, meclis üyesi, STK temsilcisi ve basın mensubu katıldı. Ünlü oyuncu Kutsi, Buğday Tanesi sinemasının galasında yer almaktan çok memnun olduğunun altını çizerek, “Filmin hikâyesini ilk duyduğumda ve okuduğumda çok yoğun duygular hissettim. Beni en çok etkileyen cümle bu oldu. film ‘düştüğünde değil, vazgeçtiğinde kaybedersin’ idi. Ortak olduk” dedi.

MV. SERKAN BAYRAM: 20 YILDIR ENGELLİLER ALANINDA SESSİZ DEVRİM GERÇEKLEŞTİ

Galada konuşmasına “20 yıllık siyaset hayatımda çok önemli konuşmalar yaptım ama bu konuşma benim için en zoru olacak” şeklinde başlayan Serkan Bayram, şunları söyledi: “Benim çok değerli bakanlarım, milletvekillerim, çok değerli İstanbul Emniyet Müdürüm, değerli STK büyüklerim, AK Parti İl Başkanım, İlçe Başkanlarım, meclis üyelerim, belediye başkanlarım, çok değerli muhtarlarım, çok değerli basın mensuplarım, çok değerli hanımlar, değerli beyler, geleceğimiz olan gençler, benim engelli kardeşlerim kader arkadaşlarım bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. 3 Aralık olsun 365 gün olması lazım onların dertlerine kafa yormalıyız Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde engelliler alanında 20 yıldır sessiz devrim yapılıyor yatırımla Engelliler alanındaki çatışmalar devam ediyor. Tüm engelliler adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

“Wheat Grain’in Senaryosu TAMAMEN ORGANİK VE ORİJİNALDİR”

“Klasik senaryolu sinemalardan çok, yaşadığım hayatın yüzde birini yansıtıyor bu sinema. Hayatımı bir bütün olarak ele alırsak muhtemelen on film çekmemiz gerekir. Bu hayat zorlu ve meşakkatli bir hayat. Tane Buğday tamamen organik ve yepyeni.Şirketimiz olarak 10 milyona yakın engelli birey var.Aileleri ile birlikte hesapladığımızda 40 milyona yakın bir aile olduğumuzu görüyoruz.Bu sinema bizim için umut ışığı olacak. 10 milyon engelli kardeşimiz.Ailelerine de umut ışığı olacak.İnsanlığa ve dünyaya umut ışığı olacağına inanıyoruz.Bu sinema Türk sinemasıdır ve Serkan Bayram, “Buğday Tanesi sineması hediyedir” dedi. gönlümden çıktığım aziz milletime. Bu filmi izleyen rastgele bir engelli kardeşimizde umut belirirse bu film amacına ulaşmış olur.” Gelirinin yine engelliler için kullanılacağını söyledi. I. Filmin Türkiye genelinde 400 sinemada gösterildiğini belirten Bayram herkesin izleyebilmesi için Türkiye’de bilet fiyatının 30 TL olacağını sözlerine ekledi.

“ARTIK YENİ DÖNEMDE ENGELLİ BİR VALİ, BÜYÜKELÇİ VE BAKAN GÖRMEK İSTİYORUM”

Serkan Bayram, “Bildiğiniz gibi Türkiye Cumhuriyeti 100. yılına giriyor. Engelliler alanında sessiz devrimi gerçekleştirdik. Şimdi bu devrimin taçlandırılması gerekiyor. Bugüne kadar büyük işler başarıldı” dedi. Yeni dönemde engelli valiler, büyükelçiler ve bakanlar görmek istiyorum. Artık Türkiye’de engelliler bakanlığının hayata geçmesini istiyorum” dedi.

KİTAP DA GELİYOR

Filmle birlikte Buğday Tanesi kitabının da hazırlandığını belirten Serkan Bayram, kitabın en kısa sürede raflardaki yerini alacağını duyurdu. “Kitabımızda çok anlamlı bir yazı var: ‘Düştüğünüzde değil, vazgeçtiğinizde kaybedersiniz.’ Bu nedenle hayatın her alanında çabadan asla vazgeçmemeliyiz” dedi. teşekkür ederim” dedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu