Haber

Milli futbolcu Yalçın Kıldıran son yolculuğuna uğurlandı

– Milli futbolcu Yalçın Kıldıran son yolculuğuna uğurlandı

KÜTAHYA – Kocaelispor’un efsane futbolcularından dün hayatını kaybeden 54 yaşındaki Yalçın Kıldıran son yolculuğuna uğurlandı.

Futbola Tavşanlı Moymulspor’da başlayan, ardından TKİ Tavşanlı Linyitspor ve daha sonra Kocaelispor’da forma giyen, Kütahya’nın gururu haline gelen, milli futbolcu ve teknik direktör olan 54 yaşındaki Yalçın Kıldıran’ın vefatı.

Kildiran’ın cenazesi, evinin önünde helal onay alındıktan ve cenaze namazı kılındıktan sonra Tavşanlı’daki Moymul Camii’ne getirildi.

Burada futbol oynadığı kulüplerin formaları Kıldıran’ın tabutuna yerleştirildi.

Kıldıran sonunda dualar ve gözyaşları içinde toprağa verildi.

1969 yılında Kütahya Tavşanlı’da dünyaya gelen Yalçın Kıldıran, Moymulspor’da başladığı futbol kariyerine TKİ Tavşanlı Linyitspor ve ardından Kocaelispor’da devam etti. Linyitspor’dan Kocaelispor’a transfer olan Kıldıran başarılı sezonlar geçirdi. 1994-1995 sezonunda Petrolofisi’nde forma giyen Kıldıran, Şanlıurfa ve İzmitspor’da forma giydikten sonra 2000 yılında futbolu bıraktı.

Kildiran, 2006 yılında Kocaelispor Süper Genç takımının teknik direktörlüğüne atandı. Kildiran, 2010 yılında Altınova Belediyespor ile anlaştı. Kildiran son olarak 2011-2012 döneminde Kocaelispor ile bir kez daha sözleşme imzaladı.

Kıldıran, geçirdiği iş kazası nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu