Haber

Leapmotor şimdi Ocak ayı sonuna kadar çok avantajlı 899.000 TL peşin alım fiyatıyla satışta.

Sınıfının ötesinde tasarımı ve performansıyla %100 elektrikli Leapmotor T03, Ocak ayı sonuna kadar bireysel alımlarda 899.000 TL gibi çok cazip bir fiyatla sunuluyor.

Ocak ayına özel kampanyasıyla Leapmotor T03, yeni araç alımlarında 899.000 TL peşin alım fiyatı fırsatıyla elektrikli araç arayan müşterilerin ilgisini çekiyor. Kredi kampanyası alternatifi de bulunan bu modelde bireysel ve tüzel kişi kredi koşulları için size en yakın Leapmotor Yetkili Satıcısı ile iletişime geçebilirsiniz. Kısa bir süre için sunulan bu cazip 899.000 TL peşin fiyatıyla şimdi bir Leapmotor sahibi olmanın tam zamanı.

Kompakt yapısı ve estetik tasarımıyla ikonik kentsel Leapmotor T03

Bu yıl 20. yılını kutlayan Ulu Motor distribütörlüğünde satışa sunulan Leapmotor T03, tam şarjlı bataryayla şehir içi kullanımda 417 kilometreye kadar menzil sunuyor. Kompakt görünümü, kullanışlı teknolojik özellikleri, akıllı kontakları ve sürüş destek sistemiyle elektrikli araç modelleri arasında öne çıkıyor.

%100 elektrikli ve tamamen çevre dostu bir araç olan T03, şık iç ve dış tasarımının yanı sıra pratik oluşuyla da kullanıcı beklentilerini karşılıyor. 10,1” multimedya sistemi, yokuşta kalkış asistanı, geri görüş kamerası, yapay zeka mesafe hesaplama özelliği, ısıtmalı yan aynaları, panoramik cam tavanıyla öne çıkan T03, sizlere konfor, ferahlık, teknoloji ve güvenliği bir arada sunuyor. Dışarıdan şık tasarımıyla, içeriden teknolojisi ve geniş iç hacmiyle kalbinize dokunan Leapmotor T03’ün şehrin dar sokaklarında hareket kabiliyetine ve kullanım kolaylığına hayran kalacaksınız.

Leapmotor T03’te sınırlı bir süre için geçerli olan bu çok özel kampanya hakkında detaylı bilgi için yetkili satıcılarımızla iletişime geçebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu