Haber

İzmir’de derbi zamanı

Spor Toto 1. Lig’de 16. sırada yer alan Altınordu, yarın İzmir derbisinde 11. adımda Göztepe ile karşılaşacak. Kırmızı-lacivertlilerin ev sahipliğinde Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynanacak 25. hafta mücadelesi saat 20.00’de başlayacak. Yarışmanın bilet fiyatları VIP için 200 TL, 50 numara için 50 TL, deplasman için 40 TL, kadın ve çocuklar için 10 TL olarak belirlendi. Sakatlığı bulunan Volkan dışında Altınordu’da eksik yok. Göztepe derbide tam kadro oynayacak.

Ligde son ligde deplasmanda Pendikspor’a 2-1 mağlup olan Altınordu, 17 puanla 3 haftalık galibiyet hasretine son vererek atış çizgisinden çıkmayı hedefliyor. Son maçta evinde Boluspor ile 1-1 berabere kalan 31 puanlı Göztepe, Play-Off iddiasını da kazanarak korumak istiyor. İki takımın ortasında bulunan sarı-kırmızılı ekip, ilk yarıda Gürsel Aksel Stadı’nda oynanan derbiyi 82. dakikada Yasin’in penaltı golüyle 1-0 kazandı.

KERİM ALICI ALTINORDU’DA EVİNE DÖNDÜ Ülkemizde büyük tahribata yol açan deprem felaketine yakalanan ve Hatay’daki Renaissance Residence enkazından kendi imkanlarıyla kurtulan sağ bek Kerim Alıcı, Altınordu ile kiralık sözleşme imzaladı. büyüdü. Bir süredir eski grubu Göztepe’yi kadrosuna katmak için uğraş veren tecrübeli stoper, ara transfer döneminin son gününde Altınordu’yu tercih etti. Kerim’in, Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor’un oyuncusu Altınordu ile olan sözleşmesi dönem sonunda sona eriyor. Kerim, önceki gün Kasımpaşa maçında Hatayspor’a galibiyet golünü atan takım arkadaşı Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut’u beyin sarsıntısı geçirerek kendi imkanlarıyla çıktığı birebir kazada kaybetti.

safranboluhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu