Haber

İstanbul’da yeniden aday gösterilen AK Partililerden ilk mesajlar

7 Ocak’taki İstanbul, 18 Ocak’taki Ankara ve İzmir’in ardından bugün İstanbul’un ilçeleri açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen “AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkanı Adayları Tanıtım Programı”na katıldı. Erdoğan, İstanbul İlçe Belediyesi Başkan adaylarını açıkladı. İşte yeniden aday gösterilen isimlerden bazılarının ilk mesajları;

ŞADİ ​​YAZICI: UMARIM ŞEHİRİNİ SAHİBİNE VERİR

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı: İstanbul ilçelerden alınacak birikimli oylarla alınacak. “Yeniden İstanbul” -istisnalar hariç- tüm kuruluşlar, gönüllüler, Cumhur İttifakı’na üye tüm kişiler tarafından, işinde başarılı olmuş, kamuoyunu kucaklayabilen adayların tespit edilmesiyle ve başarıda öne çıkan isimlerle başarılabilir. tekrar indeksleyin. İnşaAllah İstanbul, şehrinin emanetini bir kez daha sahibine verecektir.

İLHAN OCAKLI: ‘İSTANBUL’UN AKCİĞERİNDE DAHA İYİ İŞLER YAPACAĞIZ

AK Parti Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: Şile 72 Km. Yani kıyı şeridi ve yüzde 80’i orman alanı olan 782 km’2 yüzölçümüyle İstanbul’un akciğeridir. Bunu koruyarak daha iyi hizmetler sunacağız. İnşaAllah önümüzdeki dönemde gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik yeni ve farklı projeleri hayata geçireceğiz. 57 köyümüzde meydan, aydınlatma ve sokak yenileme projeleriyle hizmetlerimizi sürdüreceğiz.

ÖMER ARISOY: VERDİĞİMİZ TÜM SÖZLERİ TUTTUK

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy: Geçtiğimiz 5 yılda olduğu gibi yine ilk günkü aşkla yola çıkacağız. Hemşehrilerimizle birlikte yeni ve güzel şeylere imza atacağımıza inanıyorum. Geçmişte verdiğimiz tüm sözleri yerine getiren biri olarak bugün yine büyük Zeytinburnu ailesi Zeytinburnu’lu hemşehrilerimizin huzuruna çıkacağız. Elbette yeni sözler vereceğiz ve Allah’ın izniyle tutacağız.

İSMET YILDIRIM: DAHA UCUZ, DAHA BÜYÜK FIRSATLARA SAHİP BİR ÜMRANİYE

AK Parti Ümraniye Belediye Başkanı: Ümraniye başka. 750 bin nüfusa ulaştı. 550 bin seçmenimiz var. İBB’nin yanı sıra Finans Şehri ve Murat Kurum gibi yeni dinamikleri de alarak, Allah’ın izniyle daha iyi hizmetler sunacağız. İBB’yi bünyemize katarak daha iyi fırsatlara sahip, daha büyük projelere sahip daha iyi bir Ümraniye çağrısında bulunuyoruz.

MURAT AYDIN: GENÇLERİN HAYALLERİNİN GERÇEKLEŞTİĞİ ŞEHİR BEYKOZ

AK Parti Beykoz adayı olduğu açıklanan Murat Aydın: Benim Beykoz’la ilgili bir hayalim var, özellikle Beykozlu gençlerin; Beykozlu gençler Türkiye’de hayallerini en kolay hangi şehirde gerçekleştirebileceklerini kendilerine sorduklarında bu sorunun cevabı Beykoz olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu