Teknoloji

HUAWEI MatePad Air PaperMatte Satışa Çıkıyor

HUAWEI, yeni modeli MatePad Air PaperMatte’in resmi mağazasından satışına başladı. Yeni model özellikle iş dünyasına hitap ediyor.

HUAWEI, MatePad isimli ürün serisinin yenilenen versiyonunu HUAWEI online mağazası üzerinden satışa sundu. Yeni cihazın önceki modellere göre en büyük farkı PaperMatte adı verilen ekran teknolojisinin kullanılması. İnce cam elyaf kullanılarak hazırlanan PaperMatte, çok daha iyi bir görüntü sunarken aynı zamanda göz sağlığına da önem veriyor.

HUAWEI MatePad Air PaperMatte’in Özellikleri Nelerdir?

Ekrandaki yeni teknolojinin yanı sıra tablet tamamen ince bir kağıt hissi yaratıyor. Böylece HUAWEI MatePad Air PaperMatte, yazma ve not alma gibi tüm süreçlerde önceki modellere göre çok daha sorunsuz bir iş çıkarıyor. Gelişmiş özelliklerinin yanı sıra göz koruması da uzun süreli kullanımlarda kullanıcıların sağlığının korunmasını sağlar. Cihaz tasarımı şu şekildedir;

HUAWEI MatePad Air PaperMatte Satışa Çıkıyor

Teknik detaylara baktığımızda 3:2 en boy oranını destekleyen 11,5 inçlik bir ekran görüyoruz. Bu ekranda desteklenen çözünürlük 2800×1840’tır. Ekran yenileme hızı konusunda da iddialı olan yeni modelde 30 Hz ile 144 Hz arasında bir yenileme hızı desteği sağlanabiliyor. SuperRender gibi ek uygulama ve araçlar, oyunların veya uygulamaların performansını artırır. M-Pencil takviyesi sayesinde kalemle kolay işlem yapılmasına olanak tanıyan yeni teknoloji, HUAWEI’nin daha da beğenilmesini sağlayabilir.

Göz koruması için geliştirilen özel teknoloji, PaperMatte’i ekran parlaklığı açısından da farklı kılıyor. Tanıtımda yer alan bilgiye göre bu teknoloji sayesinde çevresel ışıkların parlaması yüzde 97 oranında azaltılıyor. Böylece farklı ortamlarda bile ekranda net görüntüler elde etmek mümkün oluyor.

MatePad Air PaperMatte’de PC Uygulamaları Deneyimi

MatePad Air PaperMatte için dikkat çeken yeniliklerden biri de PC APP Engine teknolojisidir. Bu teknoloji sayesinde Windows gibi işletim sistemlerinde çalışan uygulamalar tablette de kullanılabiliyor. Böylece uygulama esnekliği konusunda rakiplerine fark atan HUAWEI, hem PC hem de tablet özelliklerini tek üründe bir araya getirdi.

HUAWEI MatePad Air PaperMatte’in Fiyatı Ne Kadar?

HUAWEI MatePad Air PaperMatte fiyatı 16.999 TL. Ürün 6 ay ekran hasarı ve 1 yıl uzatılmış garanti ile gelirken, manyetik akıllı klavye ve M-Pencil de sunuluyor. Bu iki eserin tek başına fiyatı 4598 TL.

gurun-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu