Haber

Gaziemir’de 23 Nisan coşkusu

Gaziemir Belediyesi tarafından düzenlenen 25. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği’nde müzikaller, atölye çalışmaları ve özel etkinlikler düzenlenecek. Festival kapsamında Şubadap Çocuk ve Gaziemir Belediyesi Çocuk Orkestrası konser verecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gaziemir Belediyesi’nin düzenleyeceği 25. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği ile kutlanacak. 23 Nisan Pazar günü Festival Alanı’nda gerçekleştirilecek olan festival saat 12:00’de başlayacak ve 19:00’a kadar devam edecek. Festival kapsamında düzenlenecek müzikaller ile çocuklar en sevdikleri çizgi film karakterleriyle buluşacak. Aslan Müzikal, İbi ile Tosi Müzikal ve Kusursuz Kanatlar adlı müzikli gösterilerle çocuklar keyifli vakit geçirecek. Festivalde Şubadap Çocuk 15.00’de, Gaziemir Belediyesi Çocuk Orkestrası 18.20’de konser verecek. Volkan Çuha’nın Sihirbaz Gösterisi, Küçük Disko ve Hokkabaz Gösterisi ile festivale katılacak çocuklar; Oyuncak tren ve trambolinde eğlenecek, Macera Parkuru’nda yarışarak ter dökecekler.

Festival Alanı’nda gerçekleştirilecek 20 farklı atölye çalışmasında çocuklar hem yeteneklerini keşfedecek hem de eğlenecek. 4-10 yaş arası çocuklar için 14.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan atölyelere katılmak isteyenlerin yarım saat önceden kayıt yaptırması gerekiyor. Festivalde yüz boyama ve sosis balon etkinliği de yapılacak.

Başkan Arda’dan davet
Çocukların bayramlarını doyasıya kutlamaları için çocuklara özel bir şenlik programı hazırladıklarını belirten Belediye Başkanı Halil Arda, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 25. Gaziemir Ulusal Çocuk Şenliği ile büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyorduk. bu yıl düzenleyeceğimiz Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve birçok ülkeden çocukları Gaziemir’de ağırlayacak, festival coşkusunu paylaşacaktık. Ancak ülkemizin yaşadığı deprem felaketi nedeniyle bu programı iptal ettik. Çocuğu merkeze alan, onun mutluluğunu ve ihtiyaçlarını gözeten bir günlük bir program hazırladık. Festivalimizde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi çocuk konserleri, müzikaller ve çeşitli gösteriler yer alacak. Tüm çocuklarımızı festivalimize katılarak bayramlarını doyasıya kutlamaya davet ediyorum.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu