Ekonomi

dLocal genişleme sürecinde yeni CFO’sunu atadı

MONTEVIDEO – Önde gelen bir sınır ötesi ödeme platformu olan dLocal (NASDAQ:DLO), bugün Mark Ortiz’in yeni Finans Direktörü olarak atandığını duyurdu.

Başta GE’nin portföyünde olmak üzere otuz yılı aşkın finansal ve operasyonel yönetim deneyimine sahip olan Ortiz, dLocal’da muhasebe, finansal planlama ve analiz ve hazine fonksiyonları da dahil olmak üzere temel finansal operasyonları denetleyecek.

Ortiz’in kapsamlı geçmişinde GE Capital’de Küresel FP&A Lideri ve Endüstriyel Finans ve Enerji Finansal Hizmetleri işletmelerinde CFO gibi GE’de üst düzey görevler bulunuyor. Yirmiden fazla pazarda çalışmış olan Ortiz’in uluslararası deneyimi, dLocal’in gelişmekte olan pazarlara odaklanması ve yüksek büyüme stratejisi ile uyumludur.

dLocal CEO’su Pedro Arnt, Ortiz’in şirketin büyümesine katkıda bulunma becerisine olan güvenini dile getirerek, finansal uzmanlığı ve küresel pazar deneyiminin dLocal’ın karmaşıklığı için hayati önem taşıdığını belirtti. Ortiz’in kendisi de dLocal’ın önemli başarılarını kabul etti ve şirketin büyüme potansiyeli için duyduğu heyecanı dile getirdi.

Ortiz, CFO’luk görevinde dLocal’ın yatırımlarının dağıtılmasında ve sürdürülebilir ve verimli iş büyümesi için temel mekanizmaların oluşturulmasında merkezi bir rol oynayacak. Şirket ayrıca, görevden ayrılan CFO Diego Cabrera Canay’a, özellikle dLocal’ın uluslararası genişleme ve halka açılma sürecine hazırlanmasındaki katkılarından dolayı teşekkür etti.

dLocal, küresel şirketler için ödeme süreçlerini basitleştiren “One dLocal” konsepti ile Afrika, Asya ve Latin Amerika gibi bölgelerde küresel tüccarları tüketicilere bağlayarak, yüksek büyüme gösteren gelişmekte olan pazarlarda yerel ödemeleri kolaylaştırma konusunda uzmanlaşmıştır.

Bu duyuru dLocal Limited’in basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

saraykoy-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu