Haber

Diyarbakırlı ‘Ramazan Hoca’ İstanbul’da bıçaklanarak öldürüldü

İstanbul’da ‘Ramazan Hoca’ olarak bilinen Ramazan Pişkin’i İstanbul’da bıçaklayarak öldüren zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Geçtiğimiz gün Fatih’te meydana gelen olayda, sosyal medyada “Ramazan Hoca” olarak bilinen Ramazan Pişkin, işlettiği çay ocağında Erkan B. tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatarak şüpheliyi olaydan bir gün sonra yakalayarak gözaltına aldı. almıştı.

Şüpheli adliyeye sevk edildi.

Ramazan Pişkin’i bıçaklayarak ölümüne sebep olduğu belirlenen Erkan B., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüphelinin basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara yanıt vermediği görüldü.

Yaya gelip otobüsle kaçtı.

Cinayet Büro ekipleri, olayın meydana geldiği yer ve zanlının kaçış güzergahı üzerindeki güvenlik kamerası görüntülerini tek tek inceleyerek, zanlının cinayeti işledikten sonra kaçtığını ve bir süre sonra bir kişiden sigara almak için durduğunu belirledi. Sigara içmek. Beyoğlu Piyalepaşa’da otobüse binerek otobüsten inerek Hacıhüsrev’e girdiği belirlendi. Ekipler, Hacıhüsrev’de gerçekleştirilen operasyonda Erkan B.’yi yakaladı.

tartışmasız bıçaklandı

Ekiplerin yaptığı çalışmada Erkan B.’nin çayhaneye giderek hiçbir şey söylemeden Ramazan Pişkin’i göğsünden 3 kez bıçakladığı öğrenildi. Erkan B.’nin babasının da Ramazan Pişkin’in çay ocağına yakın bir işyerinin olduğu, şüphelinin Ramazan Pişkin’i bu nedenle tanıdığı belirlendi.

Daha önce annesini dövdüğü için aranıyordu.

Diğer 9 suçtan da polise kayıtlı olduğu öğrenilen katil zanlısı Erkan B.’nin ailesiyle görüşmediği, daha önce annesini dövdüğü ve bu nedenle 3. kez arandığı ortaya çıkan detaylar arasında yer aldı. kasten yaralama suçu. – İSTANBUL

cihanbeyliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu