Haber

Bodo’nun antrenörü Knutsen: 300 kişilik taraftarımız iyi ses çıkardı

Bodo/Glimt Teknik Direktörü Kjetil Knutsen, “İlk yarıda baskı altında oynadılar. Daha sonra 1-0 öne geçtik. İkinci yarıda durum 2-0 oldu. Beşiktaş iyi bir takım. Sonuçtan memnunuz. “

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 4. hafta maçında Bodo/Glimt, Beşiktaş’ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Bodo/Glimt Teknik Müdürü Kjetil Knutsen, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Arkalarında iyi bir maç çıkardıklarını belirten Knutsen, şöyle konuştu: “2-1 kazandık. Beşiktaş ilk yarıda baskı altında oynadı. Daha sonra 1-0 öne geçtik. İkinci yarıda durum 2-0 oldu. Beşiktaş iyi bir takım. Sonuçtan memnunuz.”dedi.

“Her zaman kazanmak için oynuyoruz”

Knutsen, grup olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, “Beşiktaş iyi bir takım. Bizim kendi planımız ve taktiklerimiz var. Bu taktiklerle başarılı olmaya çalışıyoruz. Tüm oyunculara şans veriyoruz. Tüm oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yapıyor. Biz her zaman kazanmak için oynuyoruz.”sözlerini kullandı.

Oyuncuları taşıyan otobüsün maça Beşiktaş Stadı’na geç kalmasıyla ilgili soruya Kjetil Knutsen şu yanıtı verdi:

Geç kaldığım için yorum yapamam. Futbolcular karşılaşmadan kısa bir süre önce stada ulaşabildiler. Beşiktaş ile Bodo/Glimt takımları arasında karşılıklı fair play göreceğiz. Bodo’ya geldiklerinde elimizden geleni yapacağız. Personelin neden geciktiğini bilmiyorum.

“300 kişilik taraftarımız güzel ses çıkardı”

Stadyumdaki atmosferle ilgili olarak Knutsen’e gelince: “Sesi pek hissetmedik. Yaklaşık 300 kişilik hayranlarımız yeterince ses çıkardı.”diyerek sözlerini tamamladı.

haberseferihisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu