Haber

AK Parti heyetinden pazar ziyareti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, pazarı ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlar ve pazarcılarla sohbet etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Adayı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı’ndan oluşan AK Parti heyeti, sabah erken saatlerde Nevşehir Belediyesi Kapalı Pazaryerini ziyaret etti. saatlerce pazarlamacılar ve alışveriş yapanlarla buluştu.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, talep ve teklifleri yerinde dinleyen AK Parti Milletvekili Özgün, AK Parti Belediye Başkanı Adayı Savran ve beraberindekiler, esnaflara hayırlı işler diledi.

Heyete, pazar yeri ziyaretinde Nevşehir Sebze Meyve Yetiştiricileri ve Pazarcılar Odası Esnaf Odası Selim Özmen de eşlik etti.

Tüm esnaflara gösterdikleri sıcak ve samimi ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Adayı Dr. Mehmet Savran, “Seçim çalışmalarımız kapsamında haftanın ilk günü milletvekillerimiz ve örgüt mensuplarımızla bir araya geldik. Hemşerilerimiz ve pazar yerindeki esnaflarımızla birlikte, esnaflarımıza hayırlı işler, bol kazançlar diledik. Esnaflarımıza ve değerli vatandaşlarımıza gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. “İnşallah yeni dönemde de şehrimize güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu